Фирма за почистване или домашна помощница?

Когато става дума за почистване в дома всяка домакиня дава всичко от себе си, но освен всичко друго е майка и работеща жена. Това е причината понякога жените чисто физически да не успяват да се справят с много бройните си задължения. В подобни моменти фирмите за почистване и домашните помощници са изключително важни. В случай, че се питате кой от двата варианта е по – удачен, само можем да потвърдим, че и единия и другия е съпроводен със своите предимства и недостатъци.

Публикувано в Съвети за чистене | Коментирайте Продължава...

Фирма за почистване – съвети при избора

Днес почистващата индустрия е изключително развита и предлага разнообразни почистващи услуги в зависимост от нуждите на клиента. Почистване на жилища, почистване на търговски обекти, килими и тапицерии, почистване на басейни,  комини и много други.

Благодарение на съвременния начин на живот, фирмите предлагащи почистващи услуги имат възможността да се развиват и усъвършенстват. В една семейна двойка вече е рядкост жената да стои в къщи и да се грижи за домакинството. Поради тази причина все повече семейства и не само,  се обръщат към фирми предлагащи почистващи услуги.

Публикувано в Съвети за чистене | Коментирайте Продължава...

Почистване след боядисване

Почистването след боядисване е кошмара на всяко домакинство, и в частност на всяка домакиня. Това отнема дни, но ако бояджията не е бил от най – способните  може и седмици. Поради тази причина ви предлагаме няколко съвета за подготовка преди боядисване и няколко съвета за почистването след това.

Приключили сте с приготовленията за боядисване, но за всеки случай се уверете, че всичко в стаята е покрито добре преди да започнете. Ако е необходимо залепете или вържете покривките на мебелите, за да сте сигурни, че няма да паднат. Разпръскването на боя все още е невъзможно да се предотврати, точно поради тази причина извадете всичко ненужно от стаята. Така има по – малка вероятност да повредите мебелите.

Публикувано в Съвети за чистене | Коментирайте Продължава...